Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Diensten Hair Pluss Diensten Hair Pluss

NIEUWS | 26-09-2017 : 08:00 | Lees meer

Hier vindt u de prijslijst m.b.t. de diensten van Hair Pluss. Blijf ook steeds op de hoogte van de verschillende voordelen en de lopende acties. Vraag ernaar in de zaak of vind het terug op de website of Facebookpagina.

 

 

Prijslijst

Online afspraken! Online afspraken!

NIEUWS | 26-09-2017 : 08:00 | Lees meer

 

KLIK HIER om uw afspraak te maken.

Plan jij binnenkort een grondige update van je kapsel, een nieuw kleurtje op je haar of een andere haarverzorging? Dan kan je nu ook heel snel en eenvoudig een afspraak maken bij Hair Pluss via het ONLINE AFSPRAKENBOEK op onze website.

 

Via het ONLINE AFSPRAKENBOEK kan je je afspraak vastleggen op de gewenste datum en uur. Om ons ervan te kunnen verzekeren dat wij je kunnen contacteren mits mogelijke problemen, dien je gebruik te maken van een geldig e-mailadres dat reeds geregistreerd is in ons computersysteem. Ook jouw telefoonnummer dient in ons systeem geregistreerd te staan.

 

Mail of bel ons voor jouw login-gegevens!

 

Tel: 052 21 02 55

E-mail: info@hairpluss.be

 

Reserveren voor je volgende afspraak kan natuurlijk ook telefonisch of ter plaatse!

 

Het blijft ook mogelijk om zonder afspraak binnen te komen, maar hou er rekening mee dat wij steeds voorrang geven aan de geboekte afspraken.

Redken  Color Extend Magnetics Redken Color Extend Magnetics

NIEUWS | 26-09-2017 : 08:00 | Lees meer

Wanneer je je haar regelmatig laat kleuren, kan je na verloop van tijd merken dat je haar ruw(er) en dof(fer) wordt. Je haar wordt droger en je krijgt ook meer last van gespleten haarpunten. Bovendien is het niet altijd makkelijk om lange tijd te genieten van die levendige kleur van in het salon. Daarom is het aangewezen om speciale verzorgingsproducten voor gekleurd haar te gebruiken, zoals de Color Extend Magnetics lijn van Redken. Dankzij de nieuwe technologie wordt als het ware een beschermingsschild gevormd, dat je gekleurde haar beschermt en versterkt. Bovendien wordt de glans van je haarkleur verzegeld, zodat je er veel langer plezier van hebt.